Een oase
van natuurlijke rust

Huybrechts NV houdt van de natuur. Dat is niets nieuws onder de zon. Wél nieuw is onze aanpak bij het bouwen van zwembaden en het aanleggen van zwemvijvers. In onze zoektocht naar meer duurzame en milieuvriendelijke oplossingen, kwamen we bij Biotop terecht. Met meer dan 10 jaar ervaring in ecologisch zwemplezier is Biotop voortaan onze ideale partner.

Een verfrissende duik
in natuurlijk water

Het is prachtig weer. Je komt thuis na een vermoeiende dagtaak. In de tuin wacht je je eigen paradijs op aarde. Je neemt een frisse plons in je Biotop zwemvijver of zwembad en je komt als herboren weer boven. Het deugddoende natuurlijke water verfrist je lichaam en geest. Goed voor jou, goed voor de natuur. Daar gaan we voor bij Huybrechts NV.  

Verlang je naar een onbezorgde plek, waar het goed toeven is? Waar je dicht bij de natuur kan genieten van de verfrissende kracht van water? Met een Biotop zwemvijver of zwembad maak je deze droom waar. Het water wordt gezuiverd zonder chloor en andere chemicaliën, dankzij een uniek filtersysteem. Je gezondheid vaart er wel bij.

Of je nu voor een zwemvijver of een zwembad kiest, het design kan alle kanten op. Wij zetten het plaatje in je hoofd om in werkelijkheid, tot in de kleinste details. Daarin staan we je uiteraard bij met onze uitgebreide ervaring en kennis.

  • Biologische zuivering, goed voor het milieu
  • Steeds glashelder en vitaal water
  • Eenmalig vullen, minder waterverbruik
  • Minder elektriciteitsverbruik
  • Weinig onderhoud
  • Individueel design

Kortom, redenen genoeg om volop te kiezen voor milieuvriendelijk zwemplezier in glashelder water.

We bespreken dit graag met jou persoonlijk.

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende afspraak.

ZWEMBAD
OF ZWEMVIJVER?

Beide worden naadloos geïntegreerd in een bestaand of nieuw tuinconcept. Bij deze projecten voelt Huybrechts NV zich als een vis in het water.